Night of the Prog IV

Det vattnas i munnen... Man borde nog åka i år också:

NIGHT OF THE PROG IV: Three more bands have been announced for the 4th edition of Night Of The Prog at the World Heritage listed Loreley Amphitheatre in St Goarshausen, Germany.
The festival takes place on 10 and 11 July 2009, and features Steve Hacket & Band, Pendragon, The Pineaple Thief, Lazuli and Riverside. More bands will be announced soon.

Kommentarer

Nikke sa…
Låter bra, kanske man borde åka en första gång...
Swana sa…
Åh. Är Riverside klar nu också? Börjar vara dags planera en tur till Deutschland Deutschland über alles då!
llaurén sa…
Ananastjyvarna och Åsidan vore manna på scen. De som såg dem förra gången påstår ju dessutom att Penndraken har lärt sej spela egen musik. Lockande!
Swana sa…
Och tror ett kort meddelande igår redan gjort klart en resa blir av. För ett par år sedan var vi bara tre, så gick enkelt fixa något till belåtenhet för alla. Kan vara svårare med många, men vad är alltså intresset?
pni sa…
Intresse finns!
Nikke sa…
Definitivt finns det intresse, men dessvärre tror jag det är omöjligt för mig i år.

Det återstår att se.
Anonym sa…
Var dere der i fjor? Hvordan reiste dere dit? Hvor bodde dere?

Vi tenker å reise i år, og driver og leter litt rundt etter overnatting og reisemuligheter og sånt.
Anna sa…
Vi (=Anna, Swana och pni) var där sommaren 2007. Vi flög till Frankfurt och hyrde bil där och kombinerade det hela med bilsemester. Under festivalen bodde vi på ett mysigt hotell i S:t Goar, dvs. i princip mitt emot Loreley. Det går superenkelt att ta sig över Rhen med bilfärja. I år kommer vi att bo på "rätt sida", dvs. i S:t Goarshausen, en liten trevlig by nedanför Loreleyklippan och festivalområdet.
pni sa…
Inga: Vi var där 2007. Flög till Frankfurt och åkte med hyrbil till Loreley. Övernattade på hotell.

Många av hotellen finns på nätet och går att boka där via. Men det lönar sig att göra nu, hotellen fylls snabbt (små städer, små hotell). Och eftersom Night of the Prog händer på St. Goarshausen -sidan av Rehn kan det löna sig att boka hotell på den sidan, annars kan det bli lite brottom till sista färjan över till andra sidan floden (missar man den, är det en lååång väg till närmaste bro).
Anonym sa…
Takk for tips, fint å høre fra noen som har vært der før! Vi er i gang med å søke etter overnattingssted. Jeg bestilte et hefte som kom i posten på fredag, og der er det en del privatpersoner som leier ut kjellerleiligheten til turister! Perfekt for oss :-) Håper bare ikke vi er alt for sent ute, og at de ikke skyr oss som ikke snakker tysk.

Hvordan går det med dere? Har dere fått bestilt overnatting?
pni sa…
inga: Hoppas ni får tag på ett övernattningsställe. Tror inte att tyska språket, eller okunskapen av den, ställer till problem. Bara man vet vad man vill och därtill kan vifta med händerna, klarar man sig här och där runt hela världen.

Vi har både övernattning i St. Goar och biljetter till Night of the Prog IV. Alles klar, på det sättet, så att säga :)
Anonym sa…
Biljetter är redan bokade och det blir campingen för mig och min polare. Det blir första gången på Loreley och bara tanken på att vara på den legendariska platsen är uppiggande i vintermörkret.

Antar att vi ses där?
pni sa…
Tomas: Det är ju inte helt omöjligt :)
Ove, Svedala sa…
2011 verkar hittils grymt bra med Eloy, IQ och Riverside.

Vem åker ?
pni sa…
Hmm... vet inte ännu.
Swana sa…
Night of the Prog 2011 låter ju än så länge som bästa alternativet åka någonstans i sommar. Vinner High Voltage ännu i alla fall. Och Ilosaari. :)
pni sa…
Håller med. Loreley låter bättre än High Voltage (Ilosaari har ju endast typ Blackfield av intresse tills vidare). Men den är så tidigt i juli. Fast, inte har jag någo planer ännu.