Kapitalism

Alltså...

400 egg för att se Brittney Spears! Nå om man går med på att stå halv kilometer från scen så klarar man sig med 100. Nu är det ju otroligt hur dyrt det kan vara följa med en liten flicksnärta. Men nu är det ju ren utpressning att tvinga föräldrar till vilseledda ungar på kapitalismens altar offra en veckas lön! Men snälla människor skicka dem på Porcupine Trees konsert för 46 ege. Eller köp en biljett till night of the prog. Man klarar säkert av resan till Tyskland, biljetten och uppehälle på plats för under 400 om man bara vill (Vi gamlingar på väg som satsar på flyg, hotell, hyrbil och annan lyx får skylla oss själva det blir lite dyrare...). Än en gång, varför tar de hit den där förbaskade skiten som folk betalar sig sjuka på i stället för lite kvalitetsmusik ibland som man får för en spottstyver jäfört med detta. Fan. U-land.

Kommentarer

jny sa…
Jag undrar om inte utbud och efterfrågan kommer att mötas i det här fallet i alla fall.
Swana sa…
Det är ju just det som är det knäppa. Jag hoppas unge hr Nyberg tex ser till att hans son inte blir lurad på BritSpe anno 2020 utan går på något lite bättre. :)
pni sa…
Jag tror nog att arvingens musiksmak inte är inom föräldrarnas makt att kontrollera. Vissa saker lär man sig från sina egna sociala cirklar utanför hemmet.
Swana sa…
Då är det på föräldrarnas konto att inte släppa iväg sin unge på "dåliga vägar". :)
Tror bestämt ni inte fattade humorn i hela inlägget.